Het ErgoSolutions Team

Hanneke Kiggen
h.kiggen@ergosolutions.nl
06 – 49 74 75 03
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Na het afronden van de opleiding ergotherapie in 2003 ben ik als revalidatie-technisch adviseur aan de slag gegaan. In 2006 ben ik de praktijk ErgoSolutions gestart naast het werk als Wmo consulent. Daarnaast ben ik nog mede-eigenaar geweest van een detacheringsbureau voor de overheid. Ik heb veel ervaring op het gebied van de Wmo, revalidatietechniek (hulpmiddelen en aanpassingen), (psycho)geriatrie, valpreventie, reumatologie, neurologie, orthopedie, oncologie en chronisch pijn. Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet, MS zorg Nederland en ben geregistreerd EDOMAH therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis). Naast het werk als ergotherapeut geef ik individuele begeleiding aan mensen met o.a. psychische problemen, begeleid ik re-integratietrajecten en bied ik (juridische) ondersteuning tijdens bezwaar- en beroepsprocedures met betrekking tot o.a. de Wmo, WLZ, Zorgverzekeringswet en Participatiewet.

Anouk

Anouk van der Sanden-Smolders
a.smolders@ergosolutions.nl
06 – 54 39 50 74
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

In 2010 heb ik de opleiding ergotherapie afgerond. Daarna ben ik gaan werken als ergotherapeut in een ziekenhuis. In 2011 ben ik in dienst gekomen bij ErgoSolutions, waar ik volwassenen en kinderen behandel. Ik heb veel ervaring op het gebied van de Wmo, hulpmiddelen en aanpassingen, geriatrie, orthopedie, reumatologie en neurologie. Verder heb ik de opleiding tot kinderergotherapeut afgerond en ben ik officieel kinderergotherapeut. Met betrekking tot de behandeling van kinderen ben ik gespecialiseerd in schrijfproblematiek en sensorische informatieverwerking. Daarnaast ben ik CO-OP therapeut (Cognitive Orientation to daily Occupational Performance).

Linda van Lierop
l.lierop@ergosolutions.nl
06 – 26 70 04 35
Werkdagen: maandag en woensdag

Naast het werken bij ErgoSolutions ben ik werkzaam als ergotherapeut in een revalidatiecentrum. Ik behandel volwassenen en heb ervaring op het gebied van orthopedie, neurologie, geriatrie, chronisch pijn, handletsel en arbeid. Ik ben EDOMAH therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis). Ook geef ik binnen de praktijk individuele begeleiding aan mensen met o.a. psychische problemen.