Klachtenprocedure

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u graag informeren over onze klachtenprocedure. Indien u niet tevreden bent over de hulpverlening van de betreffende zorgverlener zijn er drie mogelijkheden:

 1. Probleem bespreekbaar maken.
  U bespreekt de klacht met de desbetreffende zorgverlener of neemt contact op met de eigenaar van ErgoSolutions op telefoonnummer 06-49747503 (H.C.L. Kiggen). U maakt een aparte afspraak om de klacht te bespreken, om zodoende te zoeken naar een oplossing.

  ErgoSolutions, praktijk voor ergotherapie
  Postbus 10098
  6000 GB Weert

  06-49747503
  info@ergosolutions.nl
  www.ergosolutions.nl

 2. Advies over patiëntrechten en klachtwegen 
  Als u het moeilijk vindt uw behandelend paramedicus rechtstreeks te benaderen, of u komt er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot een regionaal Adviespunt van Zorgbelang Nederland bij u in de buurt. Zorgbelang Nederland werkt onafhankelijk van de hulpverleners en instellingen in de gezondheidszorg. Zij adviseren cliënten telefonisch of via de mail over patiëntrechten en klachtwegen.

  Adviespunt Zorgbelang
  Postbus 2250
  3500 GG Utrecht

  030-2991970
  info@zorgbelang-nederland.nl
  www.zorgbelang-nederland.nl

 3. Klachtenloket Paramedici
  Misschien heeft u een ernstige klacht en wilt u daarover een uitspraak van de Klachtencommissie waaronder de paramedicus valt. U kunt uw klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici. De klachtenfunctionaris van het Klachtenloket Paramedici zal vervolgens contact met u opnemen. Bij hem/haar kunt u terecht met vragen over het indienen van een klacht.

  Klachtenloket Paramedici
  Postbus 19207
  3501 DE Utrecht

  030-3100929
  info@klachtenloketparamedici.nl
  www.klachtenloketparamedici.nl