Vacature ergotherapeut (m/v)

19 september 2018

Vacature ergotherapeut (m/v)

Ben jij die doortastende ergotherapeut,

die van aanpakken weet en heb je ervaring met de eerstelijn?

Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

De functie:

ErgoSolutions, praktijk voor ergotherapie en begeleiding, is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut (m/v) die het team voor ongeveer 1 à 2 dagen per week kan versterken. Vanaf januari doe je ook een zwangerschapsvervanging. Je behandelt volwassenen en kinderen vanuit de eerstelijn (EEE). Naast ergotherapie is er de mogelijkheid om individuele begeleiding in het kader van de Wmo te geven. Er worden huisbezoeken afgelegd, waarbij cliënten met diverse aandoeningen (op bijvoorbeeld orthopedisch, geriatrisch of neurologisch gebied) behandeld worden. De diversiteit hiervan is zeer groot. Werkgebied zal Weert, Meijel, Cranendonck, Heeze-Leende en omstreken zijn, dus is het handig als je in de buurt woont. Uitbreiding van de uren op termijn behoort tot de mogelijkheden.


Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?
Heb je interesse en ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in een dynamische setting. Reageer dan snel! Stuur een email met je sollicitatiebrief en CV naar info@ergosolutions.nl t.a.v. Hanneke Kiggen of per post naar ErgoSolutions, Postbus 10098, 6000 GB Weert.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website www.ergosolutions.nl of bel naar Hanneke Kiggen op telefoonnummer 06-49747503.

Reageren is mogelijk tot 1 oktober 2018.

Advertentie Stadskrant Weert

8 januari 2017

2016-stadskrant-weert-editie-3

10 jaar ErgoSolutions – advertentie stadskrant Weert

10 oktober 2016

ergosolutions-artikel