Vacature Ergotherapeut m/v

24 mei 2017

Ben jij die doortastende ergotherapeut,

die van aanpakken weet en heb je ervaring met de eerstelijn?

Wil je daarnaast ook de uitdaging aan gaan in het geven van begeleiding?

Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

De functie:

ErgoSolutions, praktijk voor ergotherapie en begeleiding, is per direct op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut (m/v) die het team voor ongeveer 1 à 2 dagen per week kan versterken. Je behandelt met name volwassenen vanuit de eerstelijn (EEE). Naast ergotherapie geef je ook individuele begeleiding in het kader van de Wmo. Er worden huisbezoeken afgelegd, waarbij cliënten met diverse aandoeningen (op bijvoorbeeld orthopedisch, geriatrisch of neurologisch gebied) behandeld worden. De diversiteit hiervan is zeer groot. Werkgebied zal Weert, Meijel, Maarheeze en omstreken zijn, dus is het handig als je in de buurt woont. Uitbreiding van de uren behoort tot de mogelijkheden.

 

Functie-eisen:

 

Arbeidsvoorwaarden:
Salaris in overleg, afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Werkdagen en tijden in overleg. Tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijke verlenging van het contract met vaste uren.
Interesse? Heb je interesse en ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in een dynamische setting. Reageer dan snel! Stuur een email met je sollicitatiebrief en CV naar info@ergosolutions.nl t.a.v. Hanneke Kiggen of per post naar ErgoSolutions, Postbus 10098, 6000 GB Weert.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website www.ergosolutions.nl of bel naar Hanneke Kiggen op telefoonnummer 06-49747503.

Reageren is mogelijk tot 5 juni 2017.
 

Advertentie Stadskrant Weert

8 januari 2017

2016-stadskrant-weert-editie-3

10 jaar ErgoSolutions – advertentie stadskrant Weert

10 oktober 2016

ergosolutions-artikel

Nieuwe website

28 maart 2015

Op dit moment is onze nieuwe website in aanbouw.