Het ErgoSolutions Team

Hanneke Kiggen

Hanneke Kiggen
h.kiggen@ergosolutions.nl
06-49 74 75 03

Na het afronden van de opleiding ergotherapie in 2003 ben ik als revalidatie-technisch adviseur aan de slag gegaan. In 2006 ben ik de praktijk ErgoSolutions gestart naast het werk als Wmo consulent. Daarnaast ben ik nog mede-eigenaar geweest van een detacheringsbureau voor de overheid. Ik heb veel ervaring op het gebied van de Wmo, revalidatietechniek (hulpmiddelen en aanpassingen), (psycho)geriatrie, valpreventie, reumatologie, neurologie en oncologie. Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet, MS zorg Nederland en ben geregistreerd EDOMAH therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers aan huis). Naast het werk als ergotherapeut geef ik individuele begeleiding aan mensen met o.a. psychische problemen, begeleid ik re-integratietrajecten en bied ik (juridische) ondersteuning tijdens bezwaar- en beroepsprocedures met betrekking tot o.a. de Wmo, WLZ, Zorgverzekeringswet en Participatiewet.

 

Anouk

Anouk van der Sanden-Smolders
a.smolders@ergosolutions.nl
06-54 39 50 74

In 2010 heb ik de opleiding ergotherapie afgerond. Daarna ben ik gaan werken bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in ’s Hertogenbosch. In 2011 ben ik in dienst gekomen bij ErgoSolutions, waar ik volwassenen en kinderen behandel. Ik heb veel ervaring op het gebied van de Wmo, hulpmiddelen en aanpassingen, geriatrie, orthopedie, reumatologie en neurologie. Met betrekking tot de behandeling van kinderen ben ik gespecialiseerd in schrijfproblematiek en sensorische informatieverwerking. Daarnaast ben ik CO-OP therapeut (Cognitive Orientation to daily Occupational Performance).

 

Esben Schröders
e.schroders@ergosolutions.nl
06-55 70 48 07

Tijdens mijn opleiding tot ergotherapeut heb ik ervaring op mogen doen in de eerstelijn en meervoudig gehandicaptenzorg. Na afronding van deze opleiding in 2015 ben ik gaan werken in een praktijk voor ergotherapie in Duitsland. Hier ben ik nog steeds werkzaam naast het werken bij ErgoSolutions. Mijn ervaring bestaat uit het behandelen van volwassen cliënten met orthopedische, geriatrische, reumatische en neurologische problematieken. Daarnaast zie ik veel kinderen met o.a. schrijfproblematiek en concentratieproblemen.